Retro fotoatelier - dobová fotografie na počkání

Retro fotoateliér

Račte vstoupit do dob minulých

Převlečte se do historického kostýmu a nechte si zhotovit dobovou fotografii na počkání. Máme kopletně vybavený mobilní retro fotoateliér. Přijedeme na vaši akci a zajistíme zábavu a vzrušení, na které nikdo nezapomene.

Nechte se pobláznit vlnou retra, tak jako my

Zažijte vzrušující cestování časem

Retro foto ateliér nabízí jedinečnou příležitosti získat báječný dárek a radostnou vzpomínku. Dobové fotografie jsou velice oblíbené na sociálních sítích.

Provozujeme vintage RETROFOTOATELIER. Přivezeme na místo, dekorace, ošacení a doplňky z období černobílé fotografie – počátek minulého století. Převlékneme do kostýmu a vyfotíme v autě, či na motorce, s kočárkem či v invalidním vozíku. Můžete být Zilvar z chudobince, motorkář, válečný invalida, námořník, továrník, děva z šantánu, policistka, čerpadlářka či dáma s liškou na krku. Tuto atrakci dovezeme do Vašeho muzea, firemní večírek, vánoční mejdan, oslavy, loučení se svobodou, školní tabla a kamkoliv jinam. Vše na domluvě…

VYTVOŘÍME RETRO - STYL FOTKY I NA VAŠI AKCI

Staré retro fotografie na počkání

Převlečte se do historického kostýmu, vyberte stylovou scénu a nechte si zhotovit dobovou fotografii či pohlednici na počkání. Úspěch fotografie na sociálních sítích je zaručený.
id_logo

Kontakt

Poptáváte originální vintage vybavení? Jste na správné adrese. Kontaktujte nás:

info@import-dekor.cz
IČ: 049 16 841

DIČ: CZ049 16 841

Sledujte nás